CERTIFIKAT


Tvrtka C-PHARM d.o.o. je osnovana 15.12.2005. godine. Osnovna djelatnost je bila savjetovanje tj. priprema poduzeća za certificiranje u sustavima kvalitete prema normama ISO 9001, ISO14001 i ISO 22000 (HACCP). 01.02.2011. godine tvrtka se uz savjetovanje počinje  baviti proizvodnjom laboratorijske in vitro dijagnostike, pomoćnih dijagnostičkih sredstava i zastupanjem inozemnih tvrtki.

Danas je osnovna djelatnost tvrtke proizvodnja gotovih mikrobioloških podloga. Proizvodnja se odvije po načelima dobre proizvođačke prakse (GMP). U  sklopu proizvodnje vršimo istraživanje i razvoj novih i inovativnih proizvoda, a sve u sklopu istraživanja tržišta te potražnje kupaca.

U ponudi imamo široku paletu mikrobioloških hranjivih podloga, među ostalim:

  • mikrobiološke hranjive podloge za kontrolu vode
  • mikrobiološke hranjive podloge za kliničke pretrage
  • mikrobiološke hranjive podloge za farmaceutsku industriju
  • mikrobiološke hranjive podloge za prehrambenu industriju

Našim korisnicima osiguravamo visokokvalitetan proizvod, što postižemo automatiziranom i potpuno sterilnom proizvodnjom i kontinuiranim praćenjem parametara kvalitete mikrobioloških podloga (boja, volumen, konzistencija, sterilnost, selektivnost, produktivnost, gubitak vode, održivost). Ono što nas čini jedinstvenima jest implementacija visoke razine tehnologije, koja je zadnji trend automatske proizvodnje. Proizvodimo preko 250  različitih mikrobioloških podloga, koje su registrirane u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode (HALMED). Tvrtka je upisana u očevidnik proizvođača medicinskih proizvoda (Ur.br.: 381-13-07/183-17-08) kao i u očevidnik veleprodaje medicinskih proizvoda za promet na veliko medicinskim proizvodima (Ur. br: 381-13-07/183-20-05).