Zaštita osobnih podataka


Certifikat (“Mi”) je posvećen zaštiti i poštivanju vaše privatnosti.

Ova pravilo (zajedno s našim uvjetima korištenja i svim ostalim dokumentima na njemu) su osnova na temelju čega ćemo prikupljati sve osobne podatke koje prikupimo od vas ili koje nam dostavite. Pažljivo pročitajte sljedeće  kako biste razumjeli naša gledišta i praksu u vezi s vašim osobnim podacima i kako ćemo postupati s njima.

 

1. INFORMACIJE MOŽEMO PRIKUPITI OD VAS

Sve informacije koje dajete na našim stranicama www.certifikat.hr (“naša stranica”). To uključuje, na primjer, podatke koje ste dobili prilikom kupnje na našoj web stranici, informacije koje su nam dostavljene na obrascu ili informacije koje ste dostavili prilikom registracije za korištenje naše stranice;

1.2 ako nam se obratite, možemo voditi evidenciju o korespondenciji;

1.3 možda vas također zamolimo da ispunite anketu koju koristimo za potrebe istraživanja, iako ne morate odgovoriti na nju;

1.4 pojedinosti o transakcijama koje provodite putem naše stranice i ispunjavanju vaših narudžbi;

1.5 pojedinosti o vašim posjetima našoj web lokaciji, uključujući, ali ne ograničavajući se na podatke o prometu, podatke o lokaciji, weblogovima i ostalim komunikacijskim podacima, bez obzira da li je to potrebno za vlastite potrebe za naplatu ili na druge potrebe i resurse kojima pristupate.

 

2. IP ADRESA

Možemo prikupljati podatke o vašem računalu, uključujući, gdje je dostupna, vašu IP adresa, operativni sustav i vrsta preglednika, za administraciju sustava i za prijavu agregiranih podataka našim oglašivačima. To su statistički podaci o korisnicima koji pregledavaju radnje i obrasce te ne prepoznaju pojedince.

 

3. KOLAČIĆI

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vas razlikovala od drugih korisnika naše web stranice. To nam pomaže da vam pružimo dobro iskustvo kada pregledavate našu web stranicu i omogućavate nam da poboljšamo našu web lokaciju. Za detaljne informacije o kolačićima koje koristimo i svrsi za koju ih upotrebljavamo pogledajte našu politiku kolačića.

 

4. GDJE SPREMAMO VAŠE OSOBNE PODATKE

4.1 Podaci koje prikupimo od vas se mogu prenijeti i pohraniti na odredište izvan Europskog ekonomskog područja (EEA). Također mogu biti obrađeni od strane osoblja koje djeluju izvan EEA koji rade za nas ili za jednog od naših dobavljača. Takvo osoblje moglo bi se, između ostalog, baviti ispunjavanjem vaše narudžbe, obradom vaših podataka o plaćanju i pružanjem usluga podrške. Slanjem vaših osobnih podataka pristajete na prijenos, pohranu ili obradu. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo osigurali da se vaši podaci dobro tretiraju u skladu s ovim pravilima o privatnosti.

4.2 Gdje smo vam dali (ili gdje ste odabrali) lozinku koja vam omogućuje pristup određenim dijelovima naše stranice, vi ste odgovorni za čuvanje tajne lozinke. Molimo Vas da ne dijelite lozinku sa nikim.

4.3 Nažalost, prijenos podataka preko interneta nije potpuno siguran. Iako ćemo sve učiniti kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost vaših podataka koji se prenose na našu web stranicu; bilo koji prijenos je na vaš vlastiti rizik. Kada primimo Vaše podatke, koristit ćemo stroge postupke i sigurnosne značajke kako bismo spriječili neovlašteni pristup.

 

5. UPOTREBE INFORMACIJA

5.1 Mi koristimo informacije koje imamo o vama na sljedeće načine:

5.1.1 da osiguramo da će se sadržaj s našeg web mjesta prezentirati na najučinkovitiji način za Vas i vaše računalo;

5.1.2 da Vam pružimo informacije, proizvode ili usluge koje tražite od nas ili za koje smatramo da vas mogu zanimati, gdje ste pristali biti kontaktirani u takve svrhe;

5.1.3 da  izvršavamo naše obveze koje proizlaze iz bilo kojeg ugovora sklopljenog između Vas i nas;

5.1.4 da Vam omogućimo da sudjelujete u interaktivnim značajkama naše usluge, kada to odlučite; i

5.1.5 da  Vas obavijestimo  o promjenama naših usluga.

5.2 Možemo također koristiti vaše podatke ili dopustiti odabranim trećim stranama da koriste vaše podatke, kako bi vam pružili informacije o dobrima i uslugama koje bi mogle biti od interesa za vas i mi ili treća strana vas može kontaktirati putem telefona ili poštanskim putem.

5.3 Ako ste već postojeći klijent, kontaktirat ćemo vas elektroničkim sredstvima (e-mailom ili SMS-om) s podacima o dobrima i uslugama sličnima onima koje ste prethodno prodali.

5.4 Ako ste novi korisnik i ako dopuštamo odabranim trećim stranama da koriste vaše podatke, mi (ili oni) vas ćemo kontaktirati elektronskim putem samo ako ste na to pristali.

5.5 Ako ne želite da na taj način upotrebljavamo vaše podatke ili da Vaše podatke damo trećim stranama u marketinške svrhe, označite relevantni okvir koji se nalazi na obrascima / stranicama na kojima prikupljamo vaše podatke.

5.6 Ne dajemo informacije o pojedincima našim oglašavačima, ali im možemo pružiti skupne informacije o našim korisnicima (na primjer, možemo ih obavijestiti da je 500 muškaraca mlađeg od 30 godina kliknulo njihov oglas u bilo kojem danu). Možemo također koristiti takve skupne informacije da bismo oglašavačima pomogli da dođu do vrste publike koja je ciljana. Možemo upotrijebiti osobne podatke koje smo prikupili od vas kako bismo mogli zadovoljiti želje naših oglašavačivača prikazivanjem oglasa za tu ciljanu publiku.

 

6. OBJAVLJIVANJE VAŠIH INFORMACIJA

6.1 Vaše osobne podatke možemo otkriti bilo kojem članu naše grupe, što znači naša podružnica, naša krajnja holding grupa i njezine podružnice;

6.2 Osobne podatke možemo otkriti trećim stranama:

6.2.1 u slučaju da prodajemo ili kupujemo bilo koju tvrtku ili imovinu, u kojem slučaju možemo otkriti vaše osobne podatke prospektivnom prodavatelju ili kupcu takvog posla ili imovine;

6.2.2 ako je Pure Medica d.o.o. poslovanje ili  svu njegovu imovinu stječe treća strana, u kojem slučaju osobni podaci o klijentima biti jedna od prenesene imovine; i

6.2.3 ako smo dužni otkriti ili podijeliti vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu s bilo kojom zakonskom obvezom, ili kako bismo izvršili ili primijenili naše uvjete korištenja ili uvjete pružanja usluga i druge ugovore; ili za zaštitu prava, imovine ili sigurnosti Pure Medica d.o.o., naših kupaca ili drugih. To uključuje razmjenu informacija s drugim tvrtkama i organizacijama u svrhu zaštite od prijevara i smanjenja kreditnog rizika.

 

7. VAŠA PRAVA

7.1 Imate pravo tražiti da ne obrađujemo vaše osobne podatke u marketinške svrhe. Obično ćemo vas obavijestiti (prije prikupljanja podataka) ako namjeravamo koristiti vaše podatke u takve svrhe ili namjeravamo otkriti Vaše podatke trećoj strani za takve svrhe. Možete ostvariti svoje pravo da spriječite takvu obradu provjerom određenih okvira na obrascima koje koristimo za prikupljanje vaših podataka. Također možete ostvariti pravo u bilo koje vrijeme tako da nas kontaktirate na certifikat@certifikat.hr.

7.2 Naša web stranica može s vremena na vrijeme sadržavati veze na i na web stranicama naših partnerskih mreža, oglašivača i povezanih društava. Ako pratite vezu na bilo koju od ovih web stranica, imajte na umu da ove web stranice imaju svoje pravila o privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za ta pravila. Provjerite ta pravila prije nego što pošaljete bilo koji osobni podatak na te web stranice.

 

8. PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Sve promjene koje možemo napraviti u našim pravilima o privatnosti u budućnosti će biti objavljene na ovoj stranici i, ako je potrebno, obavijestiti ćemo vas putem e-maila.

10. KONTAKT

Pitanja, komentari i zahtjevi u vezi s ovim pravilima o zaštiti privatnosti dobrodošli su i trebaju biti upućeni na certifikat@certifikat.hr